fbpx

Conform Doors – usigarajromania.ro

Uşi de Garaj Ieftine - pentru orice tip de nevoi

Cere o ofertă personalizată acum – Dacă nu primiţi oferta de preţ personalizată în maxim 24 ore primiţi 10% discount!

OFERTA:

Completează formularul de mai jos si la orice usa de garaj comandata primesti GRATUIT 3 telecomenzi: 2 tip Breloc si una pentru Parasolarul masinii.

Garanţie până la 5 ani

Livrare în 5 zile lucrătoare

Livrare în toată ţara

100% Personalizabil

Produse în România

Usa de Garaj Sectionala

Uşi de Garaj Sectionale

Poţi folosi la potenţial maxim spaţiul din faţa şi interiorul garajului, fără a întâmpina probleme.

Oferim o gamă largă de uşi de garaj, inclusiv modele secţionale şi cu rulou, care pot fi manuale sau automate, acţionate cu ajutorul unei telecomenzi.

De asemenea, aceste uşi sunt dotate cu uşi pietonale, ferestre sau panouri vitrate. Sunt ideale pentru garaje cu o distanţă redusă de la uşă la drum sau cu spaţii interioare limitate.

Serviciile noastre

De ce să alegi UŞI DE GARAJ de la Conform Doors?

Design versatil. Ușile de garaj marca Conform Doors pot fi personalizate în funcție de preferințele și nevoile individuale.

Transmisia mişcării de la motor se poate face prin lanţ sau curea.

Uşile noastre sunt mult mai silenţioase când se optează pentru transmisie pe curea foarte util când există o cameră de locuit deasupra garajului.

Fiabilitate

Uşile marca Conform Doors sunt unele dintre cele mai fiabile și mai rezistente modele de uşi de garaj.

Siguranţă

Ușile marca Conform Doors sunt dotate cu sisteme de siguranţă. Sistemele de siguranţă detectează obstacolele si previn accidentarea.

Gamă variată de culori

O gamă vastă de culori și nuanțe. Panourile din care sunt confectionate usile marca Conform Doors sunt vopsite în câmp electrostatic si NU infoliate, astfel riscul exfolierii in timp nu exista.

Telecomenzi bonus

Uşile marca Conform Doors vin în dotare standard cu 3 telecomenzi incluse, 2 de tip breloc cu 4 canale + o telecomandă pentru parasolarul maşinii tale. Ştim cu toţii că deseori uităm unde punem cheile, astfel o ai întotdeauna la îndemână.

Uşile marca Conform Doors sunt unele dintre cele mai sigure uşi de garaj din piaţă în ceea ce priveste pătrunderea prin efracţie.

Ştim cu toţii că uşa de garaj este întotdeauna cea mai mare deschidere a oricărei case şi implicit cea mai vulnerabilă. În momentul În care uşa este închisă, geometria panourilor şi a feroneriei asigură întrepătrunderea acestora. Astfel, întreg ansamblul devine o suprafaţă compactă şi rezistentă.

Poate fi costul mai mare în comparație cu uşile tradiționale basculante din tablă.
De ce noi?

Consultanţă Gratuită

Uşile Conform Doors sunt realizate din materiale cu proprietăţi de anti-coroziune care asigură o funcţionare sigură şi fiabilă a acestora pe tot parcursul ciclului de viaţă. Acestea pot fi instalate în zone cu trafic intens, în zonele cu umiditate ridicată sau în deschideri de mari dimensiuni.

Conform Doors vă oferă o varietate de uşi secţionale împreună cu un pachet complet de servicii, de la faza de proiectare şi consultanţă, până la montaj şi întreţinere.

Pentru toată gama de uşi secţionale şi automatizări de porţi oferim consultanţă gratuită tuturor clienţilor noştri.

Având în vedere că uşa de garaj este o investiţie pe termen lung, considerăm că este important ca înaintea luării unei decizii clientul să beneficieze de toate detaliile edificatoare asupra produsului si serviciului oferit de către noi.

usa de garaj neagra
De ce noi?

Panouri Pregaurite din Fabrica

Panourile termoizolante din care sunt fabricate uşile de garaj, sunt fixate între ele cu ajutorul balamalelor, care la rândul lor sunt fixate cu ajutorul şuruburilor autofiletante. Aici este operaţiunea cea mai delicată, deoarece dacă fixarea lor nu se face corect, uşa va avea un aspect inestetic şi funcţionarea pe termen lung este afectată.

Noi am remediat această problemă şi toate uşile care pleacă din fabrica noastră vin pregăurite în zona de montaj al balamalelor, astfel montajul acestora se face întotdeauna corect şi uşa va funcţiona în parametri normali înca din prima zi fără a mai fi necesare alte intervenţii după o perioadă de folosinţă.

De ce noi?

Panouri proiectate sa reziste

Un grafic in care se evidentiaza felul in care este structurat panoul sectional al unei usi de garaj de la conform doors

Uşile Conform Doors sunt realizate din materiale cu proprietăţi de anti-coroziune care asigură o funcţionare sigură şi fiabilă a acestora pe tot parcursul ciclului de viaţă. Acestea pot fi instalate în zone cu trafic intens, în zonele cu umiditate ridicată sau în deschideri de mari dimensiuni.

Conform Doors vă oferă o varietate de uşi secţionale împreună cu un pachet complet de servicii, de la faza de proiectare şi consultanţă, până la montaj şi întreţinere.

Gama de culori

Uşi garaj vopsite în câmp electrostatic

Feronerie

Feronerie marca FlexiForce din Oţel Galvanizat

Şinele verticale prin care circulă rolele au o geometrie închisă pe lateral pentru a preveni prinderea accidentală; cablul de tracţiune este situat în interior, între şină şi panou de asemenea din motive de siguranţă în exploatare.

Rolele fabricate din teflon sunt prevăzute cu rulmenţi pentru a asigura o funcţionare lină şi o fiabilitate ridicată.

Arcurile de torsiune ajută la o funcţionare facilă, în mod uniform, prin contrabalansarea greutăţii uşii.

Usa de Garaj Sectionala

Automatizare

Automatizare cu Motor

Usa de Garaj Sectionala

Telecomandă specială pentru parasolar

Automatizare porti
De ce noi?

Uşă pietonală încorporată

În foarte multe cazuri pe lângă autoturism, mai ţinem în garaj şi alte obiecte, biciclete, echipamente pentru întreţinerea gazonului, grădinărit etc. Uşile de garaj pot fi dotate cu uşă de acces pietonal ce permite un acces rapid, fără a mai fi necesară deschiderea întregii uşi secţionale.

Usa de Garaj cu Usa pietonala culoare lemn
Usi de garaj automate si personalizate

Alte beneficii

Garnitură dublă pentru etanşare la sol

Garnitură dublă pentru etanşare la sol

Asigură o bună izolare termică inclusiv în situaţiile în care podeaua nu este perfect plană.

Profil de aluminiu vopsit electrostatic

Profil de aluminiu vopsit electrostatic

Usile pot fi echipate cu profile de aluminiu vopsite electrostatic (culoare gama RAL) care dau uşii secţionale o notă suplimentară de eleganţă.

Transmisie pe curea

Transmisie pe curea

Posibilitate de conectare a motorului la şina pe curea – se diminuează drastic nivelul de zgomot produs de uşa de garaj în timpul funcţionării.

Arcuri de torsiune garantate pentru cel puţin 25.000 cicluri.

Arcuri de torsiune garantate pentru cel puţin 25.000 cicluri.

Garantate pentru peste 15 ani de utilizare cu o deschidere medie de 4 ori pe zi.

0 +
Echipa Experta
0 +
Proiecte Complete
0 +
Client Satisfacuti
0 +
Ani de Experienta
Ce spun clientii nostrii?

Alătură-te comunității de clienți mulțumiți!

Excelent
Pe baza a 34 de recenzii
George Gomilin
George Gomilin
22 Noiembrie 2022
Recomand cu mare incredere ,seriozitate, punctualitate ,materiale de calitate ,pret corect ,echipa perfecta. Multumesc Conform Doors. 👍
Catalin Tihon
Catalin Tihon
28 Octombrie 2022
Totul a decurs excelent! Recomand Conform Doors.
Edward Emilian urbanescu
Edward Emilian urbanescu
29 Martie 2022
După 4 ani scriu aceasta recenzie, timp în care usa mea a funcționat și funcționează în continuare perfect, nu pot spune decât ca este de calitate și montata corect. M-am întors din nou la Conform Doors pentru un sistem de automatizare la poarta de la curte și ma aștept ca serviciul prestat sa fie de aceasi calitate. Recomand cu drag, oameni serioși și atenți la fiecare client!
usi garaj
usi garaj
17 Martie 2022
Colaboram foarte bine de aproximativ 3 ani, usi de garaj lucrate bine, atenti la detalii, livrează kit complet gata de montaj cu tot ce este necesar inclus. Foarte comunicativi și receptivi își dau interesul sa respecte termenele promise. De puținele dați când a fost vre-o problema de garanție s-a rezolvat rapid pe cheltuiala lor fara nicio problema, recomand!
Daniel calin Borza
Daniel calin Borza
16 Februarie 2022
Recomand cu încredere Conform Doors,o echipa de profesioniști la care poți apela oricând. Chiar dacă sunt un client “mofturos” nu am fost dezamăgit de prestația voastră. Va mulțumesc Conform Doors!!!
Ciprian Vaida
Ciprian Vaida
19 Noiembrie 2021
Recunosc ca pot fi un client dificil, fixisti si perfectionist. Cu toate astea, sunt foarte incantat atat de Usa cat si de manopera / montaj. Recomand cu mare incredere. Felicitari Conform Doors ! 🙂
Filippo Carenza
Filippo Carenza
30 Iunie 2021
Seriozitate, punctualitate și prețuri pentru toate buzunarele. Muncitorii care montează ușile educați și cu experiență. Multumim conform Doors SRL.
Disponibili 24/7
Disponibili 24/7

Cere ofertă de preț personalizată

Intrebari Usi Garaj

Intrebari frecvente

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările frecvente despre ușile de garaj. Este recomandat să ne solicitaţi orice alte informații sau recomandări personalizate folosind orice mijloc de la rubrica contact.

Toate ușile pentru garaj marca Conform Doors se execută pe bază de comandă şi se pot customiza dupa dorința clientului. Cere acum o ofertă pentru uşa garajului tău!

Disponibili 24/7

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp

Scroll to Top