fbpx

Conform Doors

Automatizari Porti

Automatizarea portilor

De ce sa alegi automatizarea portilor?

Automatizarea portilor iti ofera confort si siguranta. Nu va mai trebui sa cobori din masina pentru a deschide sau inchide portile, ceea ce este o avantaj important pentru persoanele cu probleme de mobilitate sau pentru cei care au programul foarte aglomerat. In plus, prin automatizarea portilor, reduci riscul de furturi sau infractiuni, deoarece portile se inchid automat si sunt mai greu de manipulat de catre persoane neautorizate.

Cum functioneaza automatizarile de porti?

Automatizarea portilor functioneaza prin intermediul unui motor electric, care actioneaza portile prin intermediul unor mecanisme adecvate. In functie de tipul de automatizare de porti, acestea pot fi actionate cu ajutorul unei telecomenzi sau prin intermediul unor senzori de miscare. Cu ajutorul telecomenzii, vei putea actiona si usa de garaj si poarta de acces in curte, toate de la aceeasi telecomanda.

automatizare Usi de garaj

Avantajele automatizarilor de porti

Pentru accesul in curte, indiferent ca este vorba de spatii rezidentiale sau industriale, cu porti batante sau culisante, se pot monta automatizari cu motor si telecomanda.
De la aceeasi telecomanda se poate actiona usa de garaj si poarta de acces in curte.

Confortul

Nu trebuie sa cobori din masina pentru a deschide sau inchide portile.

Siguranta

Automatizarile de porti reduc riscul de furturi sau infractiuni.

Controlul accesului

Telecomanda de la automatizare poate fi programata astfel incat sa permita accesul doar persoanelor autorizate.

Durabilitatea

Automatizarile de porti sunt construite pentru a dura mult timp si necesita putin efort de intretinere.

Daca iti doresti confort si siguranta pentru accesul in curtea ta, automatizarea portilor este solutia ideala. Cu ajutorul acestei tehnologii moderne, nu numai ca vei economisi timp si efort, dar vei beneficia si de o mai mare siguranta si control asupra accesului in spatiul tau. In plus, prin alegerea noastra ca partener de incredere, vei avea garantia unor servicii de calitate, cu produse si instalari de inalta performanta. Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si pentru a afla cum putem sa te ajutam sa automatizezi portile tale!

Foarte multumit de servicile lor!

Recent ni s-a stricat usa de la garaj al blocului in care locuiesc, au fost contactati telefonic, s-a deplasat un angajat sa vada despre ce este vorba, a facut o evaluare in acea zi cu costuri de piese si manopera, si dupa ce am strans cu totii banii am facut o programare de care s-au tinut de cuvant atat cu ora de incepere a lucrarii cat si durata de executie (o zi).

De atunci n-au mai aparut probleme si avem si garantie!

Recomand Conform Doors SRL !

Catalin G.

Make Appointment

Cere oferta acum!

Daca nu primiti oferta de pret personalizata in maxim 24 de ore primiti 10% discount.

Usi de Garaj pentru nevoile tale!

Producem si comercializam usi de garaj sectionale, rezidentiale si industriale.

Ce spun clientii nostrii?

Alătură-te comunității de cienți mulțumiți!

Pe baza 34 recenzii
George Gomilin
George Gomilin
22 Noiembrie 2022
Recomand cu mare incredere ,seriozitate, punctualitate ,materiale de calitate ,pret corect ,echipa perfecta. Multumesc Conform Doors. 👍
Catalin Tihon
Catalin Tihon
28 Octombrie 2022
Totul a decurs excelent! Recomand Conform Doors.
Edward Emilian urbanescu
Edward Emilian urbanescu
29 Martie 2022
După 4 ani scriu aceasta recenzie, timp în care usa mea a funcționat și funcționează în continuare perfect, nu pot spune decât ca este de calitate și montata corect. M-am întors din nou la Conform Doors pentru un sistem de automatizare la poarta de la curte și ma aștept ca serviciul prestat sa fie de aceasi calitate. Recomand cu drag, oameni serioși și atenți la fiecare client!
usi garaj
usi garaj
17 Martie 2022
Colaboram foarte bine de aproximativ 3 ani, usi de garaj lucrate bine, atenti la detalii, livrează kit complet gata de montaj cu tot ce este necesar inclus. Foarte comunicativi și receptivi își dau interesul sa respecte termenele promise. De puținele dați când a fost vre-o problema de garanție s-a rezolvat rapid pe cheltuiala lor fara nicio problema, recomand!
Daniel calin Borza
Daniel calin Borza
16 Februarie 2022
Recomand cu încredere Conform Doors,o echipa de profesioniști la care poți apela oricând. Chiar dacă sunt un client “mofturos” nu am fost dezamăgit de prestația voastră. Va mulțumesc Conform Doors!!!
Ciprian Vaida
Ciprian Vaida
19 Noiembrie 2021
Recunosc ca pot fi un client dificil, fixisti si perfectionist. Cu toate astea, sunt foarte incantat atat de Usa cat si de manopera / montaj. Recomand cu mare incredere. Felicitari Conform Doors ! 🙂
Filippo Carenza
Filippo Carenza
30 Iunie 2021
Seriozitate, punctualitate și prețuri pentru toate buzunarele. Muncitorii care montează ușile educați și cu experiență. Multumim conform Doors SRL.

Intrebari frecvente

Scroll to Top