fbpx

Conform Doors

Automatizari Porti

Automatizarea portilor

De ce sa alegi automatizarea portilor?

Experimenteaza confortul si siguranta cu serviciul nostru de automatizari porti. Odata ce optezi pentru automatizarea portilor, nu va mai fi nevoie sa iesi din masina pentru a le deschide sau inchide. Acest lucru este extrem de util pentru cei care se confrunta cu probleme de mobilitate sau pentru persoanele cu un program incarcat. In plus, securitatea locuintei tale va creste, dat fiind ca portile automate sunt mai dificil de fortat, reducând astfel riscul de furt sau alte activitati neautorizate.

Cum functioneaza automatizarile de porti?

Automatizarea portilor nu este doar o chestiune de confort, ci si una de siguranta si eficienta.

In esenta, un sistem de automatizare porti utilizeaza un motor electric si mecanisme specializate pentru a deschide si inchide portile intr-un mod controlat. Aceste sisteme pot fi gestionate in diverse moduri: printr-o telecomanda dedicata, senzori de miscare sau chiar o aplicatie mobila.

In plus, tehnologia actuala permite integrarea automatizarii portilor in sisteme de securitate mai complexe, asigurand astfel un nivel ridicat de protectie.

E important de stiut ca, in functie de tipul de poarta si necesitatile individuale, exista solutii multiple de automatizare, fiecare cu avantajele si limitarile sale. 

automatizari porti

automatizare Usi de garaj

Avantaje Automatizare Poarta

Pentru accesul in curte, indiferent ca este vorba de spatii rezidentiale sau industriale, cu porti batante sau culisante, se pot monta automatizari cu motor si telecomanda.
De la aceeasi telecomanda se poate actiona usa de garaj si poarta de acces in curte.

Confortul

Nu trebuie sa cobori din masina pentru a deschide sau inchide portile.

Siguranta

Automatizarile de porti reduc riscul de furturi sau infractiuni.

Controlul accesului

Telecomanda de la automatizare poate fi programata astfel incat sa permita accesul doar persoanelor autorizate.

Durabilitatea

Automatizarile de porti sunt construite pentru a dura mult timp si necesita putin efort de intretinere.

Daca iti doresti confort și siguranta pentru accesul in curtea ta, automatizarea portii este soluția ideala. Cu ajutorul acestei tehnologii moderne, nu numai ca vei economisi timp și efort, dar vei beneficia și de o mai mare siguranta și control asupra accesului în spatiul tau. In plus, alegandu-ne ca partener de Incredere, vei avea garantia unor servicii de calitate, cu produse și instalari de inalta performanta in domeniul automatizare porti. Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii și pentru a afla cum putem sa te ajutam sa automatizezi portile tale.

Foarte multumit de servicile lor!

Recent ni s-a stricat usa de la garaj al blocului in care locuiesc, au fost contactati telefonic, s-a deplasat un angajat sa vada despre ce este vorba, a facut o evaluare in acea zi cu costuri de piese si manopera, si dupa ce am strans cu totii banii am facut o programare de care s-au tinut de cuvant atat cu ora de incepere a lucrarii cat si durata de executie (o zi).

De atunci n-au mai aparut probleme si avem si garantie!

Recomand Conform Doors SRL !

Catalin G.

Make Appointment

Cere oferta acum!

Daca nu primiti oferta de pret personalizata in maxim 24 de ore primiti 10% discount.

Usi de Garaj pentru nevoile tale!

Producem si comercializam usi de garaj sectionale, rezidentiale si industriale.

Completează formularul şi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Ce spun clientii nostrii?

Alătură-te comunității de cienți mulțumiți!

Pe baza 34 recenzii
George Gomilin
George Gomilin
22 Noiembrie 2022
Recomand cu mare incredere ,seriozitate, punctualitate ,materiale de calitate ,pret corect ,echipa perfecta. Multumesc Conform Doors. 👍
Catalin Tihon
Catalin Tihon
28 Octombrie 2022
Totul a decurs excelent! Recomand Conform Doors.
Edward Emilian urbanescu
Edward Emilian urbanescu
29 Martie 2022
După 4 ani scriu aceasta recenzie, timp în care usa mea a funcționat și funcționează în continuare perfect, nu pot spune decât ca este de calitate și montata corect. M-am întors din nou la Conform Doors pentru un sistem de automatizare la poarta de la curte și ma aștept ca serviciul prestat sa fie de aceasi calitate. Recomand cu drag, oameni serioși și atenți la fiecare client!
usi garaj
usi garaj
17 Martie 2022
Colaboram foarte bine de aproximativ 3 ani, usi de garaj lucrate bine, atenti la detalii, livrează kit complet gata de montaj cu tot ce este necesar inclus. Foarte comunicativi și receptivi își dau interesul sa respecte termenele promise. De puținele dați când a fost vre-o problema de garanție s-a rezolvat rapid pe cheltuiala lor fara nicio problema, recomand!
Daniel calin Borza
Daniel calin Borza
16 Februarie 2022
Recomand cu încredere Conform Doors,o echipa de profesioniști la care poți apela oricând. Chiar dacă sunt un client “mofturos” nu am fost dezamăgit de prestația voastră. Va mulțumesc Conform Doors!!!
Ciprian Vaida
Ciprian Vaida
19 Noiembrie 2021
Recunosc ca pot fi un client dificil, fixisti si perfectionist. Cu toate astea, sunt foarte incantat atat de Usa cat si de manopera / montaj. Recomand cu mare incredere. Felicitari Conform Doors ! 🙂
Filippo Carenza
Filippo Carenza
30 Iunie 2021
Seriozitate, punctualitate și prețuri pentru toate buzunarele. Muncitorii care montează ușile educați și cu experiență. Multumim conform Doors SRL.

Intrebari frecvente

Scroll to Top